ROBLOX Oyuna Giremiyorum Şikayetleri

ROBLOX Oyuna Giremiyorum Şikayetleri

Bunlar nasıl vahşet içerikli oyunlar? Hayır, ne olmasını istiyorsunuz? İçindeki oyunlar veya karakterle uygunsuz şeyler olabiliyor ve tacizde bulunuyor. Bir de ben bu oyuna 17 dolar yatırdım ve robuxum bana geri verilmedi. Lütfen buna bir sorun oluşturunuz uygunsuz yazışmalar bulunmaktadır. Lütfen buna açıklık bulunuz artık çocuklarımız kötü şeyler izlemek görmektedir. Şu oyunu kapatın çünkü 5 ve 3 yaşındaki çocuklar oynuyor, annesi çocukları dövüyor, ne olur lütfen kapatın ve bir daha hiç açmayın. Güzel oyunlar yapın, kapatın artık yeter. Robloxda oynadığım bir oyunda birisi apk oynuyordu ve bir kız ona apk oynama demişti.

Bina Lego ile çok benzer – çeşitli tuğlalardan şeyler yapıyorsunuz . Zaman ve çaba ile çok büyük ve karmaşık binalar inşa edebilirsiniz. Bilgisayarımdan Roblox oynamak istedim ancak bir oyuna girmeye çalıştığımda ‘Roblox yükle’ uyarısı aldım. Yüklememe rağmen oynarken hata alıyorum. Bu işlemi tekrarladığımda yine aynı hatayla karşılaşıyorum. Lütfen bu hatayı düzeltin, çünkü bu hesabı 9 yıldır kullanıyorum ve sadece bilgisayarıma yükl… Roblox güzel bir mostbet casinomhub ancak menüsü çok kullanışsız. Bir oyuna girerken ekran yarım kalıyor, ardından yan yatıyor. ‘Daha kaliteli yapın.’ Ayrıca Murder Mystery 2 oyununda çok fazla hile mevcut; oyunda katilden 100 metre uzaktayken beni vurabiliyor, üs…

Program, deneyimsiz olan herkesin programı kullanmasına ve kendi oyunlarını oluşturmasına olanak sağlamak için büyük bir öğe, nesne, manzara, müzik ve efekt kütüphanesine sahiptir. Bazen kötü niyetli olma potansiyeli bulunan bir yazılımı gözden kaçırabileceğimizi hatırlatmak isteriz. Oyunlarımız HTML5 teknolojisi ile tüm browserlarda kolayca çalışacak şekilde hazırlanmıştır. Bu sayede bilgisayarınıza hiç bir eklenti ya da program kurmadan sitemizde bulunan içerikleri kolaylıkla çalıştırabilirsiniz. Kullandığımız en güncel yazılım teknolojileri sayesinde cep telefonları ve mobil tabletlerde hiçbir sorun yaşamadan oyun oynayabilirsiniz. Birçok io oyunu ayrıca dünyanın heryerinden oyuncularla birlikte çevrimiçi oynamanıza izin verir. Ve sadecebirlikte oynamak istiyorsanız, Ateş ve Su serisi veya diğer iki oyunculuoyun, aralarında bolca eğlence sağlayacaktır.

Bu karakterleri alalı yaklaşık 1 yıl oldu. Parayı verdikten sonra oyuna tekrar girdim, hatta birkaç ay boyunca aralıksız bir şekilde oyuna… Roblox oyunları çocuklarımızın ilgisini çekiyor ancak oyunların çoğunda korku faktörü yüksek. Oyunlarınızın minimum yaş sınırları belirleyip oyunda bildirilmesi halinde roblox’u tamamen yasaklamamıza gerek kalmaz. Acilen bir çözüm bulun yoksa başta BTK olmak üzere ilgili bütün mercilere firmanızı şi… Kızım akşam 225 TL para harcamış.

Oyuna girdiğim halde arkada oyun siyah ekranda açık kalıyor geri düzelmiyor. Kaç yıl oldu hala giremiyorum oyuna lütfen yardımcı olun bana lütfen lütfen. Öncelikle merhaba, Roblox’a giriyorum ve hiçbir sıkıntı yok; fakat bir oyuna girdiğimde çok kasıyor ve bu durum tüm oyunlarda mevcut. Hareket edemiyorum, etmeye çalışsam bile ancak zar zor hareket edebiliyorum. Yürüyemiyorum ve oyunlar aşırı derecede kasıyor, neredeyse h… Oyuna veya yeni bir hesap açmaya çalışıyorum ancak başarılı olamıyorum. Kendimde bir sorun olup olmadığını anlayamadım. Roblox’a giriş yapmanın her türlü yolunu denedim fakat başarılı olamıyorum. Acaba bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum? Daha fazla uygulama ve yazılıma göz atmak mı istiyorsunuz? Çözümler sayfamızdaki Minecraft gibi en iyi oyunları keşfedin. Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir.

Basitliği ve sezgisel araçları sayesinde, Roblox kullanıcıları için değil, kendi oyunlarını yapma hayali kuran herkes için gerçek bir hazine haline gelir. Programlama bilgisi olmadan, Roblox Studio sayesinde kendi seviyenizi veya çevrimiçi deneyiminizi birkaç dakika içinde oluşturmak mümkündür. Sonuç olarak, yaratıcı zihinler için vazgeçilmez bir indirme. Roblox Studio’dan bir oyun oluşturmak, net arayüzü sayesinde gerçekten kolaydır. Sadece tüm öğeleri aynı pencereye sürükleyin ve maceranızın nasıl şekillendiğini izleyin.

Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz. Roblox Studio’nun güçlü yönlerinden biri sunduğu çeşitli deneyimlerdir. Çünkü bu programla bir simülatör veya rol yapma oyunu gibi her şeyi oluşturabilirsiniz. Tek sınırlama hayal gücünüzdür ve daha karmaşık bir oyun oluşturmak istiyorsanız, Lua programlama diline olan bilginizdir. Roblox’da iki saat oyun oynadım ancak oyunuma girmek istediğimde ‘Bilinmeyen hata’ uyarısı alıyorum ve giriş tuşunun yanında bir engel simgesi bulunuyor. Grup açmayı ve bir topluluk oluşturmayı planlıyordum ancak ben bile giriş yapamıyorum.

  • Basitliği ve sezgisel araçları sayesinde, Roblox kullanıcıları için değil, kendi oyunlarını yapma hayali kuran herkes için gerçek bir hazine haline gelir.
  • Sabrınız olduğu sürece yapabileceğiniz şeylerle büyük bir özgürlük var!
  • Roblox’a giriş yapmanın her türlü yolunu denedim fakat başarılı olamıyorum.
  • Bu işlemi tekrarladığımda yine aynı hatayla karşılaşıyorum.

Ne yapmam gerektiği konusunda aci… Kesinlikle denetlenmeli ya da yasaklanmalı. Ailelerin uyanık olması lazım. Şikayet etsen Türkiye de caydırıcı ceza olmadığı için kendi çocuğumu koruyabilirim ancak. Siber suç polisinin bu oyunları kesinlikle denetlemesi şart. Çocuklar Roblox oyun içinde Premium paket satın almışlar. 3 adet bu paketlerin iptal edilmesini Türk Telekom üzerinden satın alınmış ve geri ücret iadesi istiyorum. Aile içi huzurumuz bozuldu bu konu yüzünden paketleri iptal edin.

Tarama sistemimize dayanarak, bu işaretlerin muhtemelen gerçek pozitif olduğunu belirledik. Roblox oyunumu oynarken çıkıp başka oyuna girmek istedim sonra bilinmeyen bir hata ile karşılaştım. Ardından da beni giriş yapma ekranına yolladı. Hesabıma giriş yapamıyorum sürekli hata veriyor çalınmış olabilir diye düşünüyorum Roblox Türkiye ile nasıl iletişime geçebilirim. Bugün oyun Roblox oynarken oyunun adını unuttum abi tane yaşı uygunsuz olan çocukla karşılaştım ve bana çok kötü şeyler dedi ben de arkadaşıma dedim kk banlamak haklıyız dedim. Oda tamam dedi sonra çocuk yaşı 8 ve bana yine kötü şeyler dedi bende dedim anlıyorum dedim sonra beni banlanma ı 1 günlüğü… Sitemizde bulunan oyunları bilgisayarına indirmeden ve üye olmadan kullanabilirsin. Maceraya başlamak için sadece oyunların bulunduğu sekmeyi açman yeterli.

Roblox oyun platformu üzerinde 9 yaşındaki çocuğumun iznimiz olmadan kredi kartımdan parça parça 10 bin lira çekildi. Hesaptan silinmiş olan kartı nasıl kullanarak sürekli para çektiklerini anlamadım. ROBLOX, her yaştan çocuğun Android cihazlarında oynayabileceği sanal bir Lego benzeri oyuncak kiti ile inşa edilmiş, çevrimiçi bir dünya takımıdır. Windows için de kullanılabilir. Oğlum daha 4 yaşında Roblox’tan 500 TL’ye yakın oyun satın almış nasıl böyle yapabiliyorlar ben anlamış değilim. Ne okuması ne yazması var resmen yanıltıyorsunuz çocukları. Lütfen böyle bir şey olmaz ya. Çocuğum kart numaralarını vs bile anlamaz nasıl çekildi bu paralar pes. Gamer Papers, oyuncular tarafından oyuncular için hazırlanmış bir oyun ve espor haber platformudur. Dünya ve Türkiye’den güncel haberleri ve oyuncuların hayatını kolaylaştıracak bilgileri oyunculara iletmek için çalışır.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top